dijous, 18 de desembre del 2014

EL MÉDICO

                EL MÉDICO


1.Deixeu un comentari sobre alló que us ha agradat més de la pel·lícula i el que un ha cridat més l'atenció

3 comentaris:

  1. La veritat és que jo aquesta pel·lícula ja l'havia vist, però tot i així m'ha agradat tornar-la a veure, sobretot per un protagonista fidel als seus principis, un llarg viatge a Pèrsia, en vaixell, pel desert. No podia faltar el costat romàntic i la valentia dels metges que lluiten contra vent i marea per curar a qualsevol ja sigui de la cort o no. Si són veritat els descobriments de medicina inclosos, és sens dubte un punt a favor d'aquesta pel·lícula amb un final molt encertat.

    ResponElimina
  2. Una bona pel·lícula, en la que després d'un relat històric, es fa una crítica a com els fanatismes religiosos destrueixen el saber i la cultura. El relat està ben estructurat, mantenint sempre l'interès. No es fa en absolut llarga, tot i ser-ho.

    ResponElimina
  3. M'ha agradat veure aqeusta película i l'he trobat interessant i emossionant en algunes escenes. Aquesta película reflecteix molt bé el poder que tenia l'esglèsia en aquelles èpoques on només existien veritats absolutes i no hi havien contraopinions, sobretot es veu en l'ambit de la medicina que no deixen experimentar amb persones mortes ja que la religió no ho permet. El missatge que hem quedo jo és que per poder aconseguir una cosa s'ha d'arriscar una mica com és el cas del protegonista que va saltar-se les normes. Si ningú no s'hagués sobreposat a la secta d'aquestes religions pot ser que avui en dia ens estiguésim morint de la peste.

    ResponElimina